yaman episodul 33 scena finala

yaman episodul 33 scena finala

Yaman episodul 33 scena finala

0

Yaman episodul 33-Yaman este un tanar care locuieste intr-un cartier sarac din Istanbul.El locuieste cu mama,fratele sau si tatal vitreg.Gasit fiind la locul si timpul nepotrivit,viata lui va lua o intorsatura neasteptata,de aici incepand o viata noua pentru Yaman. Un serial cu un contrast izbitor intre bogatie si saracie si cu un personaj principal care este mereu la limita dintre doua lumi diferite,care incearca sa se adapteze la noua viata si in acelasi timp descopera dragostea pura. Yaman Medcezir este o adaptare a serialului american `The O.C`

Cagatay Ulusoy-protagonist Yaman episodul 33 Nascut in 23 septembrie 1990 in Istanbul,Turcia. Mama lui este de origine bosniaca si tatal bulgar.In 2010 a castigat concursul `Cel mai bun model al Turciei`.Primul sau rol a fost in `Anadolu Kartallari` in 2011 iar mai tarziu in acel an a inceput filmarile pentru `Adini Feriha koydum.Dupa succesul celor 2 sezoane a fost invitat de producatori pentru un al treilea sezon dar cu numele schimbat in `Emir`in Yolu`. In 2012 a jucat in filmul de scurt metraj `Paranoia` iar in septembrie 2013 a inceput filmarile pentru `Medcezir`.

Serenay Sarikaya-protagonista Yaman episodul 33 Nascuta in 1 iulie 1991 in Antalya,Turcia.Este detinatoarea titlului `Miss Turkey Univers 2010`.Primul sau rol a fost in 2006 in filmul `Saskin`.In 2008 a jucat in mai multe filme si seriale TV-`Limon Agaci,Peri Masali,Adanali,Plajda si Paramparca Asklar`.In 2012 a interpretat rolul lui Itir in serialul TV `Lale devri`.In 2013 a jucat in filmul `Behzat C.Ankara Yaniyor` si  a inceput filmarile pentru `Medcezir`.

Yaman episodul 33 ultima scena tradusa

-este prezentat speech-ul Mirei dupa recital si Yaman cazand in plasa lui Tan.Yaman episodul 33 se termina cu scena in care Yaman ajunge la casa din Tozludere .Replica lui TAN:”Reuniunea”este pentru tine,Yaman Koper.Te vei intalni cu moartea.


Yaman episodul 33-episoade similare

100%
100%
MERITA VAZUT
  • PRESTATIA ACTORILOR
    10
  • SCENARIU
    10
  • User Ratings (2 Votes)
    9.7
Share.

Leave A Reply