Poyraz Karayel episodul 4 fragment

0

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]In Poyraz Karayel episodul 4,Poyraz trece printr-un adevarat soc.Acesta afla ca Aysegul este de fapt fata lui Bahri,omul de care s-a apropiat tocmai pentru a-l da pe mana politiei si implicit,sa-si recapete fiul.Aysegul decide sa plece la Londra pentru a se indeparta de tatal ei si viata in care nu se regaseste.Pe parcursul acestui episod suntem martorii unor scene pline de emotie intre cei doi protagonisti,Aysegul si Poyraz.[/vc_column_text][vc_column_text]Serialul turcesc Poyraz Karayel se difuzeaza in fiecare miercuri la ora 20:00 pe Kanal D Turcia.Apartine casei de productie Limon film,scenariul este scris de Ethem Ozisik si producatorul este Hayri Aslan.
ilker-kaleliIlker Kaleli-Este nascut in 5 martie 1983 in Istanbul,Turcia. Acesta a studiat la Istanbul Kultur Universitisi si a luat lectii de actorie la Academia de muzica si arta din Londra.Primul sau rol a fost in serialul Son 2012 unde a interpretate personajul Alper.Tot in acel an a facut parte din distributia altui serial tv,Kayip Sehir. In 2013 a jucat in serialul Kayip iar inainte de acest serial a jucat in filmul Silsile.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Burcin-TerziogluBurcin Terzioglu-nascuta in 9 martie 1980 in Istanbul,Turcia.A fost casatorita cu Murat Yildirim in perioada 2008-30 iunie 2014. Este prietena foarte buna cu Beren Saat si Cansu Dere. A fost scena de la varsta de 4 ani intrucat familia ei face parte din lumea showbiz-ului.Proiectele pentru care este cunoscuta:Firtina 2006,unde a jucat alaturi de fostul ei sot,Cemberin disinda,Ezel,Merhamet 2013 si filmul artistic Halam geldi.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Poyraz Karayel episodul 4 fragment
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
100%
100%
Awesome
 • SCENARIU
  10
 • PRESTATIA ACTORILOR
  10
 • COLOANA SONORA
  10
 • User Ratings (1 Votes)
  9.4
Share.

Leave A Reply