Home kilvistar duel feminin

kilvistar duel feminin

KilviStar Duel Feminin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Seriale online Maral Hazal KayaMaral:HAZAL KAYA-protagonista Maral
Este nascuta in 1 octombrie 1990 in Gaziantep,Turcia.Hazal a luat lectii de pian si balet timp de 7 ani.Si-a inceput cariera de actrita in serialul tv Genco.In 2008 a interpretat rolul lui Nihal in serialul tv Ask-i memnu.Apoi a interpretat rolul Feriha din serialul tv Adini Feriha koydum alaturi de Cagatay Ulusoy,pentru care este faimoasa in lumea araba si Bulgaria.Este foarta iubita si in Romania,acest serial fiind difuzat la Kanal D.La sfarsitul anului 2012 a inceput filmarile pentru Son Yaz,dar acest serial a fost anulat dupa numai 4 episoade din cauza costului ridicat de productie.In 2013 a inceput filmarile pentru ASK,serial care s-a incheiat foarte rapid din cauza raiting-ului scazut,dupa numai 13 episoade.Dupa acest serial actrita a facut parte din distributia Bir Itirazim var(am o obiectie).

Neriman neslihan atagul Un destin la rascruce Fatih HarbiyeNESLIHAN ATAGUL protagonista “Kara Sevda-Iubire oarba fara speranta”  Nascuta in 20 august 1992 in Istanbul,Turcia.A interpretat rolul lui Deniz in Yaprak Dokumu din 2006-2010 apoi a jucat in Ilk Ask.In 2012 a interpretat rolul Zehrei in Araf si rolul lui Sirin Bakirci in Hayat Devam Ediyor.In 2013 a inceput filmarile pentru Fatih Harbiye-Un destin la rascruce.Dupa acest serial a fost protagonista(Elif) filmului turcesc Senden Bana Kalan.Actrita este intr-o relatie cu actorul Kadir Dogulu,alaturi de care a jucat in serialul turcesc “Un destin la rascruce-Fatih Harbiye.

[total-poll id=7452]

Share.

About Author

4 Comments

  1. Normal ca Neslihan!! Doar diferența e vizibilă din toate punctele de vedere!! O ador pe Neslihan!! E și mai frumoasa și mai talentată!!

  2. Neslihan! E super frumoasa, interpreteaza rolurile cat se poate de natural. Chiar nu se pot compara din niciun punct de vedere.

Leave A Reply