fatih harbiye episodul 47 fragment 3

fatih harbiye episodul 47 fragment 3

Fatih Harbiye episodul 47 fragment 3

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fatih Harbiye episodul 47 fragment 3..Neriman este o tanara care traieste cu tatal si matusa ei .Nu trece peste vorba tatalui ei,nu poarta haine moderne si nu obiecteaza niciodata impotriva vointei celor batrani.Toate dorintele ei si le transpune in desen.Majoritatea timpului il petrece cu iubirea ei din copilarie Sinasi.El este student si de cate ori termina cursurile merge sa o vada pe Neriman. Intr-o zi aceasta este invitata la o petrecere de catre verisoara ei Pelin,care traieste de cealalta parte a Bosforului,unde viata este moderna si traditiile inexistente.Se duce la aceasta petrecere cu gandul ca va vedea o viata noua pe care ea nu o va avea niciodata.Acolo se intalneste cu Macit,un tanar bogat care este vrajit de frumusetea si inocenta ei. Aceasta poveste este de fapt una a conflictelor intre valori,traditii si discrepanta dintre cele doua lumi despartite de Bosfor.Spre deosebire de alte seriale turcesti acesta are totul la superlativ,pana si coloana sonora.Serialul are 50 de episoade si este cu final fericit.


Neslihan AtagülNESLIHAN ATAGUL Nascuta in 20 august 1992 in Istanbul,Turcia.A interpretat rolul lui Deniz in Yaprak Dokumu din 2006-2010 apoi a jucat in Ilk Ask.In 2012 a interpretat rolul Zehrei in Araf si rolul lui Sirin Bakirci in Hayat Devam Ediyor.In 2013 a inceput filmarile pentru Fatih Harbiye.Dupa acest serial,Neslihan s-a intors in rolul lui Elif in Senden Bana kalan.
KADIR DOGULUKADIR DOGULU Nascut in 19 aprilie 1982 in Mersin,Turcia.A interpretat rolul lui Ali Erarslan in Kucuk sirlar in 2010 apoi a interpretat personajul Guney in Pis Yedili in 2012,apoi a jucat rolul lui Macit in Fatih Harbiye.Momentan are rolul principal,Gokhan, in Sevdam Alabora alaturi de Elcin Sangu si Mustafa Avkiran.

Fatih Harbiye episodul 47 fragment 3:Macit se duce acasa la Faiz pentru a-i cere consimtamantul,in acelasi timp Neriman se intalneste cu Nadir pentru a-i spune sa stea departe de Macit.

100%
100%
Awesome
  • PRESTATIA ACTORILOR
    10
  • User Ratings (3 Votes)
    7.1
Share.

About Author

Leave A Reply